Treceți la conținutul principal

Continuam sa ne certamDe multe ori cred ca oamenii se cearta din cauza frustrarilor acumulate.

De multe ori mi se intampla sa ma cert asa doar ca sunt prost de gura si ma dezlantuiesc fara sa gandesc.

Dar de ce se cearta oamenii, doar cauza neconcordantei ideeilor celor implicati sau din dorinta noastra de a ne impune punctul de vedere.

Ne certam sau mai bine zis ripostam doar ca sa inchidem gura celuilalt, asta cand spun adevarul, mai ales cand acel adevar este incomod.

Ne certam - batem prin vorbe dure ca sa-i luam frica celuilat si sa putem sa-l manipulam si sa facem ce vrem din el.

De ce trebuie sa ne certam sau sa ripostam? Asa suntem construitii?Intram in disputa cu cineva doar din dorinta de a-l umilii pentru ca a indraznit sa se arate mai interesant in gandire si atitudine?

De ce majoritatea celor implicati intr-o cearta in trafic tind sa se razbune cu ceva mai presus de ce i s-a facut, sa-l alerge cu masina sa-l flash-uiasca sa-l injure, riscand un accident.Hai sa o lasam mai moale, cred ca putem mai mult.

Comentarii

Lazarina a spus…
Ne certam pentru ca suntem lipsiti de cultura si educatie. "Saritul mustarului" este caracteristic omului PROST.Cred cu tarie acest lucru. Nu am vazut oameni cu o cultura bine definita sa se certe si sa iti dea sa mananci "muuuulta carne".
La randurile scrise de tine as fi incheiat cu urmatoarea fraza: "Mai puneti fratilor mana pe o carte".
Expresia " Mai puneti fratilor mana pe carte" imi suna foarte aiurea ca si cum as fi cu capul intr-o oala si ar lovi cineva cun un ciocan in ea.

Prostia duce cu siguranta la un comportament care sa afecteze negativ pe cei din jur. Cred ca ar fi bine sa ne grabim si sa devenim peste noapte desptepti. Oricum toti dintre noi stium cum ar trebui sa ne comportam ca sa nu ranim pe cei din jur. Dar suntem prea comozi ca sa actionam ca atare.
Lazarina a spus…
Nu ti se pare ca e un subiect care se poate discuta la nesfarsit?
Sebi a spus…
Exact pai si asta as vrea sa gasim cat ma multe raspunsuri.
Anonim a spus…
Eu zic ca suntem prea stresati si din cauza asta ne comportam asa. Stresati la serviciu, in trafic, eventual si acasa.
Anonim a spus…
Este trist ca intrebarile astea au devenit ceva gen: "De ce se invarte pamantul?" sau "De ce este apa uda?" ...
Adevarul este ca nu suntem toti suficient de evoluati pentru a ne controla.
Liber pe net a spus…
Sti cand omul vrea sa scoat ceva bun si se gandeste mult, iese total invers, cred ca asa s-a intamplat si acum. M-am scremut si am dat o basi..

O sa ma straduiesc pe viitor.

De ce se sare la gat, in loc sa intorci si obrazul celalat.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…