Treceți la conținutul principal

Cont Google Adsense dezactivat

Aveti grija cum gestionati contul Google Adsense.
Eu am ramas fara cont printr-un mail foarte elegant si ticluit.

Nu da-ti click-uri sa rupeti mouse-ul ca va treziti cu contul dezactivat. Bine ar fi sa faceti reclama site-ului si sa creasca numarul de vizitatori unici.

Mie imi pare rau ca mi-au dezactivat contul pentru ca chiar poti sa faci bani prin Google Adsense, daca ai un site solid si bine gestionat. Contul este usor de folosit, cand ajungi la 10 dolari completezi un formular online si astepti cu nerabdare un plic din cutia postala de la GOOOOGLE. Eu nu am ajuns sa vad asa zisul PIN de confirmare a datelor fiscale ca mi-au dezactivat contul. Inainte sa-mi dezactiveze contul aveam vreo 15 dolari facuti din vreo 400 de click-uri pe reclamele afisate de ei, click-uri obtinute in vreo 3 saptamani.
Oricum Adsense pare cea mai profitabila optiune de a face bani in modul acesta CLICK/ RECLAME.
Dar nu pentru blogul asta pentru ca atunci cand ti-a fost dezactivat contul nu mai poti sa-ti faci altul, asta va spun foarte sigur pentru ca am incercat, dar fara nici un efect. Ar fi bine sa nu va bazati pe ideea ca merge si pe sub mana cu click-urile, si sa-ti vina dolari in portofel. Google vede tot, inregistreaza si analizeaza tot ce misca in online.

Numai bine si spor (la cli..-uri :))) in promovarea site-urilor voastre.

Comentarii

catalin a spus…
Imi pare rau ca ai fost banat...acum am terminat de facut un sit despre medicina naturista ...nu stiu cat e de bine dar e un inceput....dar dureaza mult indexarea poate ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi....ms anticipat :) adresa de mail : pc2007g@yahoo.com
E foarte naspa omule.Si mie mi l-au dezactivat si nu am facut nimic ca sa sporesc clikuri sau sa fac publicitate pentru blogul meu.Am facut contestatie si astept sa vad daca mi-l reactiveaza.am inteles ca poti sa rogi pe o cunostinta sa iti faci un cont adsense pe alt ip adresa de plata si nume si dupa ce faci ceva bani legit binenteles iti poti chimba datele cu ale tale.nu stiu daca poti sa iti verifici contul de pe ip tau.basta mare in continuare.
Sebi a spus…
Eu nu am mai incercat cu Google, mi-au dezactivat contul de cateva si m-am oprit. Eu am lasat reclame pe blog, doar pentru ca imi plac cum arata nu ca m-as imbogatii dupa urma lor.
galexandru1979 a spus…
cine imi poate explica cum e cu google adsens
Ma chinui de ceva timp
galexandru1979@yahoo.com
Imi trebuie un site?
Sebi a spus…
Pai iti trebui un site/ blog. Pentru ca pe site-ul tau o sa afisezi reclamele de la Google, si de fiecare data cand cineva iti da click pe reclama tu primesti 0,01/ click. Asa ca fa-ti un blog, cont la google si da-i bataie. Ce te informez este ca trebuie sa ai un trafic destul de mare ca sa faci ceva bani. Eu pe blog las reclama pentru design ca despre bani nu poate fi vorba.
Anonim a spus…
eu nu am primit codul pin e a doua oara cand il bag il mai bag odata si mia taiat si mie portia si am 300 de euro desigur fara sa dau eu click pe reclame dar am pe zi vreo 12000 unici :(:(:( alte siteuri de facut bani nu mai stiti?

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!