Treceți la conținutul principal

Cata inversunare...

Eu, m-am plictisit de inversunarea asta de la televizor, toata lumea injura pe toata lumea, nu mai intelegi nimic. Si eu injur pe blog.

ProTV injura Antena 1.
Antena 1 injura ProTV

Si lantul continua.

Carcotasii balacaresc pe toata lumea si pe deasupra mai aduc si fetitele ale de 18+ care ne dau cu fundul pe la nas asa ca sa ne provoace erectie. Toate posturile ne cred tampiti, idioti lipsiti de orice viziune si simt al frumosului. Am ajuns sa ma uit la Animal Planet, animalele par sa fie singurele care nu injura, nu-si arata decolteul si nu scot pe tapet vedete expirate foste tarfe de cartier care s-au ajuns. *AAA, ACUM, le reguleaza unul cu bani si mai prost ca ele*

Televiziunea din Romania un cacat in soare, dupa o ploaie - asa sa ma si puta.
Acum imi vine in cap expresia: " TV= un cacat manjit cu baliga ".

E cutremurrrrr sa ne cacam repede ca nu mai apucam. Specialistii aia de la Realitatea, daca da unul o basina fasaita sau una mai serioasa repede la curul lui sa dea pe post, ca poata mai fac ceva bani dupa urma prostilor si credulilor.

Am ramas surprins sa vad ingrijorare pe fata unui coleg mai idiot asa de fel, ca daca vine inca un cutremur si cade dupa scaun si se loveste in mijlocul curului si moare virgin. :))

Ma bucur ca exista oameni ca Dan Diaconescu, vreti ..... IDIOTI la TV luati din plin ca eu imi vad de treaba in Ibiza in concediu.

Sa vezi ce masina de teren are COPILUL BATRAN de la Antena 0 - da ala cu invitatul "ala" permanent care spunea - citez

" Domnul Gadea eu nu citesc presa de azi
Eu citesc presa de maine - domnu.. Gadea --rade isteric
EUUUU citesc presa din Australia - domnu Gadea"

Da emisiunea aia de doi lei face multi leiiiiiii - atatia cat copilul batran cum il numesc Carcotasii - sa-si ia un Q10 fullll , cat un apartament la care viseaza amarastenii care se uita la emisiune.
Am ramas surprins cand s-a afirmat in emisiune : " domnu Gade...... - Basescu stincsss - pe englezeste asa". M-am pisat pe mine de ras, de am udat covorul, nu imi venea sa cred ca un profesor universtar, mare profesor poate sa spuna asa ceva. - Basescu "Stincss" - *stink pe TV*.

Chiar nu stiu cat de vulgar poti sa scrii pe un blog.

Traiesc in speranta ca o sa-si dea seama si sa nu ne mai bombardeze cu cacat mascat.

Ma intreb: cat de frustrati sunt cei care lucreaza in televiziune ?

Mai suporta sa lucreze acolo, nu si-au ratat viata, facand stiri despre unii care au regulat o vaca si despre sotii care au sectionat organe masculine.


OK --->
" Te vezi la PROTV "
" Romania Te iubesc "

Vai ce am scris dar asta este, inca un articol ce mai conteaza.

Va salut.

Comentarii

Alinush a spus…
Sunt doar niste marionate care se adapteaza cerintelor...
Click a spus…
As mai adauga doua emisiuni care merita urmarite:
" Intoarcerea la argument" pe TVR Cultural, moderator H.R. Patapievici
"Bazar" pe TVR2, Razvan Marcu parca, si prezinta diferite tari intr-un mare stil.
Referitor la mancatorii astia de cacat, noi le facem raiting pentru ca ne uitam. Si daca mai sunt pe sticla ni se datoreaza. Lumea din pacate e nesatula de cancan si cacat.
Sebi a spus…
Prea curand nu cred ca o sa scapam de idiotii din televiziune, atata timp cat in Romania sunt mai multi tampiti dacat oameni la locul lor.

Pana la urma ei se raporteaza la masa si scot emisiuni de doi lei.
Avem noroc ca avem telecomanda la televizor si putem selectiona lucrurile de nimic de cele interesante.
Click a spus…
Exact asta spuneam. Pentru ca daca nu ar mai avea raiting ar zbura de acolo. Asta e tara pe care ne-o meritam.O natie e caracterizata de majoritate asa ca...

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!