Treceți la conținutul principal

Hai in Bucuresti... sa ne minunam...

Vi sa intampla sa va treziti asa in pe la 7 si cateva minute si sa plecati pana in 7:30 la servici.
Si asta nu o data ci in fiecare zi.

Mie DA.

Am ajuns mici robotei care se misca prin Bucurestiul asta mare si mereu neincapator.
Eu observ o mare discrepanta intre modul "tavalug" de viata pe care noi bucurestenii contrafacuti o ducem si modul de viata pe care il duc oamenii dintr-un orasel de provincie cum este Curtea de Arges.
Acolo parca ceasul merge mai incet.
Primul lucru pe care-l observi cand intri in acest oras este faptul ca masinile merg cu 40- 50 la ora - regulamentar, eu ce fac bucuresteanu grabit, incep sa ma agit pentru ca nu pot sa inteleg acest lucru - cum nu te grabesti sa ajungi acasa. Nu acolo nimeni nu se grabeste, pentru ca daca te grabesti risti sa ajungi in celalalt capat al orasului in mai putin de 5 minute - fain nu.

Eu am ajuns sa conduc pe pilot automat, deoarece merg in fiecare zi pe acelasi traseu, merg parca pe sine, si nici nu mai stiu ce s-a intamplat cu o intersectie in urma, parca intru intr-un fel de tunel care se termina in momentul in care parchez masina - bineinteles in acelasi loc de mine facut pe o bordura chinutia sub un pom " mi se pare ca nu gasesc masina asa plina de praf - cand ies seara tarziu de la buncar".

Intersant este ca de la un timp nu ma mai enervez pe cei pe care-i injur si ma injura in trafic - este ceva normal si face parte din jungla asta Bucuresti.
Nu spun toate asta pentru ca nu imi place Bucurestiul, o spun ca pe o constatare seaca a modului meu de viata. Bucurestiul este ceva in care oamenii mediocrii si cei adevarati creierosi pot sa traiasca la un loc si sa nu interactioneze nici o data, este mare si spatios in care putem sa ne facem nevazuti si sa ne traim viata noastra plina de sperante si vacante in tari straine si case pe pamant - marea gogonie a Romaniei - si stirile de la ora nici nu mai stiu care - toate sunt la fel.

Ma bucur ca pot sa vad toate astea si ca nu sunt inca supt si tavalit de tavalug.

Comentarii

Anonim a spus…
Fuga dupa BANI, FAIMA, IDEI. Dupa ce fugim prin Bucuresti?
Din pacate sau din fericire putem vedea ca se poate trai si altfel. Noi am ales modul asta de a trai. Cred ca nu suntem destul de maturi si inteligenti sa intelegem scopul vietii. Din punctul meu de vedere.
Pentru ca VREM traim asa si pentru ca VREM suntem tavaliti intr-un oras care pentru mine nu exprima nimic.
Eu zic sa ne mai gandim ce vrem de la viata noastra si daca acceptam sa traim in Bucuresti se pare ca stim de ce o facem.
Anonim a spus…
Eu cred, ca trebuie sa ne folosim de acest oras ca de o unealta pe care dupa ce nu ne va mai fi de folos sa o lasam pentru alti care nu stiu despre ce este vorba.
Pentru ca, la baza, asta facem toti cei care ne-am stabilit aici din provincie.
Sunt inca tinerel :)) si cred, ca pot, sa suport nepasarea si nesimtirea oamenilor din Bucuresti.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…