Treceți la conținutul principal

Inmatriculare masina Bucuresti

Ieri a trebuit sa inmatriculez noua Alfa Romeo. Nu mi-a fost greu dar nici imposibil sa ajung in punctul in care sa pot pune numerele noi pe masina. Am ajuns la concluzia ca la noi mai trebuie sa treaca ceva vreme si nervi ca sa putem sa aducem toate ghiseele necesare in acelasi loc. A trebuit sa merg in Voluntari * unde a mers foarte bine in 45 de minute avem certificatul in mana. Dar esti in Voluntari si apoi eu trebuia sa ajung in Militari, e greu dar nu imposibil - 45 minute.
La Politie in Pipera totul a mers ca pe roate, astfel la ora 15, plecat de la 7 de acasa aveam numerele pe masina.
Oricum daca aveti nevoie de sfaturi, apelati ca am trecut prin toti pasii. Ca bani: taxa de talon: 37, taxa inmatriculare: 50, asigurare: 370, numere preferentiale: 85, impozit: 120, taxa RAR: 110.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…