Televiziune online - gratuita la liber pe net !

Televiziune online, fara inregistrare si gratuit.Incep sa-mi pun problema de a renunta la abonamentul de TV. Ma enerveaza cel mai tare modul in care baietii se joaca cu grila de programe. Ma trezesc ca nu mai am nu stiu ce post preferat si nu pot sa fac nimic pentru al putea reactiva. Ma scoate din minti chestia asta. Sau mai bine zis im gasesc un post in multitudinea de prosti si cei de la Dolce modifica grila asa cum bate vantul fara nici o explicatie. Oricum la noi contractele sunt la misto, eu le dau bani lunar si ei imi dau ce vor ei. Banii mei nu se schimba.

Asa ca mai sunt alternative pe net. Singura problema pe care am identificat este lipsa unei telecomenzi sau a unui echipament care sa-ti permita sa schimbi canalele mult mai usor.

Televiziune online la liber:
http://wwitv.com/
Sau o alta varianta este Sopcast * un program pe care il instalezi si ai acces intr-un mod organizat la foarte multe posturi online:
Download Sopcast

Comentarii

Menestrel a spus…
Sebi sa stii ca eu traiesc cu tv online gratuit daca mi se pune pata sa vad vreo emisiune, daca nu, e asa de bine fara tv :) Gasesti cam tot ce vrei pe net, ce nevoie mai ai de o grila de programe? :)
Sebi a spus…
Nu prea mai este nevoie de abonament TV!

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?