Treceți la conținutul principal

Televiziune online - gratuita la liber pe net !

Televiziune online, fara inregistrare si gratuit.Incep sa-mi pun problema de a renunta la abonamentul de TV. Ma enerveaza cel mai tare modul in care baietii se joaca cu grila de programe. Ma trezesc ca nu mai am nu stiu ce post preferat si nu pot sa fac nimic pentru al putea reactiva. Ma scoate din minti chestia asta. Sau mai bine zis im gasesc un post in multitudinea de prosti si cei de la Dolce modifica grila asa cum bate vantul fara nici o explicatie. Oricum la noi contractele sunt la misto, eu le dau bani lunar si ei imi dau ce vor ei. Banii mei nu se schimba.

Asa ca mai sunt alternative pe net. Singura problema pe care am identificat este lipsa unei telecomenzi sau a unui echipament care sa-ti permita sa schimbi canalele mult mai usor.

Televiziune online la liber:
http://wwitv.com/
Sau o alta varianta este Sopcast * un program pe care il instalezi si ai acces intr-un mod organizat la foarte multe posturi online:
Download Sopcast

Comentarii

Menestrel a spus…
Sebi sa stii ca eu traiesc cu tv online gratuit daca mi se pune pata sa vad vreo emisiune, daca nu, e asa de bine fara tv :) Gasesti cam tot ce vrei pe net, ce nevoie mai ai de o grila de programe? :)
Sebi a spus…
Nu prea mai este nevoie de abonament TV!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…