Treceți la conținutul principal

Procesul etapei - Romania - Franta

Ce porcarie, suntem tara lui Papura Voda.Aseara la meci, l-au amendat pe Pavel ca a cantat imnul fara o strofa, de fapt a cantat o strofa de doua ori. Mi se pare o idiotenie sa nu vezi paiul din ochi, dar pe cel care a montat gazonul cine il amendeaza, sau este greu sa ajungi la cel care este responsabil, de fapt in amestecatura si multitudinea de firme care sunt implicate acolo. O idiotenie, nu se poate asa ceva, astia i-au mai luat si interviu prefectului care era foarte indignat ca a gresit Marci imnul. Hai nu zau! Acum suflam si in iaurt, bravo domnule prefect nu stiu cum noi romanii nu te-am vazut pana acum, asa un om, drept si care abunda in masuri care ajuta poporul.

Dar terenul... numai noi am vazut ca nu este ce trebuie, aseara am jucat fotbal sau ce am jucat domnilor de la FRF.

FRF - acronim, al unei federatii din lumea a treia care incearca sa ne bucure cu poze din elicopter. De ce nu putem sa scoatem oare capul din butoi si sa facem ceva corect si complet. Oare s-a uitat ca acolo trebuia sa se joace fotbal pe GAZON.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…