miercuri, 7 septembrie 2011

Procesul etapei - Romania - Franta

Ce porcarie, suntem tara lui Papura Voda.Aseara la meci, l-au amendat pe Pavel ca a cantat imnul fara o strofa, de fapt a cantat o strofa de doua ori. Mi se pare o idiotenie sa nu vezi paiul din ochi, dar pe cel care a montat gazonul cine il amendeaza, sau este greu sa ajungi la cel care este responsabil, de fapt in amestecatura si multitudinea de firme care sunt implicate acolo. O idiotenie, nu se poate asa ceva, astia i-au mai luat si interviu prefectului care era foarte indignat ca a gresit Marci imnul. Hai nu zau! Acum suflam si in iaurt, bravo domnule prefect nu stiu cum noi romanii nu te-am vazut pana acum, asa un om, drept si care abunda in masuri care ajuta poporul.

Dar terenul... numai noi am vazut ca nu este ce trebuie, aseara am jucat fotbal sau ce am jucat domnilor de la FRF.

FRF - acronim, al unei federatii din lumea a treia care incearca sa ne bucure cu poze din elicopter. De ce nu putem sa scoatem oare capul din butoi si sa facem ceva corect si complet. Oare s-a uitat ca acolo trebuia sa se joace fotbal pe GAZON.

Niciun comentariu:

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...