Treceți la conținutul principal

Alfa Fest 2011

Un week-end aproape reusit, organizatorii au lasat loc de mai bine. Din pacate este mult mult de imbunatatit la nivel de organizare. Nu am inteles de ce nu s-au facut niste activitati: " sa-i lasam sa se mai cunoasca " :)).

Membrii au interactionat foarte putin. Ma asteptam sa vad masinile expuse mai mult timp intr-un loc in care poti sa-le vezi pe toate, sa vezi toti membrii grupului adunati si sa simti ca acolo este locul in care trebuie sa fi tu si masina ta. Am mers in parcarea aia parasita si am asteptam si am asteptat, pana ne-am plictisit si am tulit-o din Brasov spre Poiana. Era mult mai bine daca masinile ramaneau in Poiana Brasov in parcarea mare. Acolo era o expunerea a clubului mult mai buna, se vedeau toate masinile se puteau face niste poze extraordinare. Pacat ca s-a ales parcarea acea prafuita si plina de autocare. De ce s-a ales Hotelul Caraiman, aici s-a putut bea ceva in restaurant pana la ora 9, batranicile care ne serveau se grabeau sa ajunga acasa. Deci: aduci barbati la munte, ii aduci si cu masinile lor, si ii duci intr-un restaurant unde nu pot sa bea. Ciudat foarte ciudat si iar lipsit de sens. Eu zic ca seara se anima bine daca avem toti ca un grup unde sa stam si sa-ne distram.

Sa speram ca la anul organizatorii sa dea dovada de mai multa imaginatie si sa ieasa un eveniment adevarat.

Comentarii

Corina a spus…
Sunt tare curioasa sa stiu daca editiile precedente au fost la fel.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…