Treceți la conținutul principal

Sa jucam Leapsa

Cartea electronica
Am o leapsa de dat..., si o dau mai departe catre Bogdan. Eu o sa-i dau lui Bobo o carte/ leapsa atunci cand o sa ne intalnim:

Sinectico. Intrunirea oamenilor de carte 2011. un eveniment dreamteamro.net

Sper ca evenimentul sa fie un succes.
Este un subiect care merita dezbatut, cartea in format electronic parca forteaza la intrare si in Romania, ramane de vazut cati romani o sa aprecieze acest lucru. Cartea din punctul meu de vedere parca trebuie sa fie scrisa pe ceva palpabil, pe ceva care-iti solicita foarte putin ochii. Momentan nu am vazut si folosit un iPad. Sper sa-mi spuneti voi cum este sa folosesti o astfel de scula si cat de mult se aproprie de o carte autentica. De exemplu mie imi place foarte mult mirosul de cerneala * tus* proaspat, imi place foarte mult sa rasfoiesc o revista si paginile sa se lipeasca de la faptul ca este noua. Un iPad ma indoiesc ca poate sa transmita astfel de senzatii.

Daca doriti sa raspanditi vestea in blogosfera, transmiteti leapsa prietenilor vostri, impartiti carti in stanga si dreapta si evenimentul o sa fie un succes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…