Treceți la conținutul principal

Sa jucam Leapsa

Cartea electronica
Am o leapsa de dat..., si o dau mai departe catre Bogdan. Eu o sa-i dau lui Bobo o carte/ leapsa atunci cand o sa ne intalnim:

Sinectico. Intrunirea oamenilor de carte 2011. un eveniment dreamteamro.net

Sper ca evenimentul sa fie un succes.
Este un subiect care merita dezbatut, cartea in format electronic parca forteaza la intrare si in Romania, ramane de vazut cati romani o sa aprecieze acest lucru. Cartea din punctul meu de vedere parca trebuie sa fie scrisa pe ceva palpabil, pe ceva care-iti solicita foarte putin ochii. Momentan nu am vazut si folosit un iPad. Sper sa-mi spuneti voi cum este sa folosesti o astfel de scula si cat de mult se aproprie de o carte autentica. De exemplu mie imi place foarte mult mirosul de cerneala * tus* proaspat, imi place foarte mult sa rasfoiesc o revista si paginile sa se lipeasca de la faptul ca este noua. Un iPad ma indoiesc ca poate sa transmita astfel de senzatii.

Daca doriti sa raspanditi vestea in blogosfera, transmiteti leapsa prietenilor vostri, impartiti carti in stanga si dreapta si evenimentul o sa fie un succes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…