Treceți la conținutul principal

Sluga la doi stapani

O echipa de artisti perfecta pentru o seara perfecta. Sluga la doi stapani mi-a demonstrat inca o data ca teatru este o lume aparte......., o lume a ideiilor si a lucrurilor bune. Teatrul iti poate aduce liniste si energie pozitiva intr-o zi in care nu crezi ca-ti poti schimba starea de spirit. Am fost invitat de doi oameni deosebiti, care prin natura lor sunt pozitivi si speciali. Seara dedicata celor care au un blog sau un site, a fost cu siguranta o seara speciala atat pentru Teatrul Masca cat si pentru noi cei care am luat parte la eveniment. Este foarte frumos sa ai parte de cateva vorbe cu oameni care impartasesc o parte din ideiile tale.

Sa va zic cateva vorbe si despre piesa. Sluga la doi stapani este o piesa speciala, si care trebuie vazuta pentru ca merita efortul de a ne muta din canapea pe scaunele Teatrului Masca - aici nu este vorba de bani, pentru ca biletul sunt sigur nu costa nimic si cred ca daca te interesezi poti sa intri in posesia lor destul de repede - nu este ca la National. Bucuria de a juca a artistilor se vede, se simte - pentru ca artisti interactioneaza foarte bine cu publicul. Este o mixtura frumoasa, o comedie incitanta, o comedie care te va face sa iubesti mai mult ce ai langa tine, sa apreciezi si sa simti energia pe care o degaje dragostea.

Sluga la doi stapani


Vreau sa le multumesc celor care au organizat si in special Info Delta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…