Treceți la conținutul principal

Sluga la doi stapani

O echipa de artisti perfecta pentru o seara perfecta. Sluga la doi stapani mi-a demonstrat inca o data ca teatru este o lume aparte......., o lume a ideiilor si a lucrurilor bune. Teatrul iti poate aduce liniste si energie pozitiva intr-o zi in care nu crezi ca-ti poti schimba starea de spirit. Am fost invitat de doi oameni deosebiti, care prin natura lor sunt pozitivi si speciali. Seara dedicata celor care au un blog sau un site, a fost cu siguranta o seara speciala atat pentru Teatrul Masca cat si pentru noi cei care am luat parte la eveniment. Este foarte frumos sa ai parte de cateva vorbe cu oameni care impartasesc o parte din ideiile tale.

Sa va zic cateva vorbe si despre piesa. Sluga la doi stapani este o piesa speciala, si care trebuie vazuta pentru ca merita efortul de a ne muta din canapea pe scaunele Teatrului Masca - aici nu este vorba de bani, pentru ca biletul sunt sigur nu costa nimic si cred ca daca te interesezi poti sa intri in posesia lor destul de repede - nu este ca la National. Bucuria de a juca a artistilor se vede, se simte - pentru ca artisti interactioneaza foarte bine cu publicul. Este o mixtura frumoasa, o comedie incitanta, o comedie care te va face sa iubesti mai mult ce ai langa tine, sa apreciezi si sa simti energia pe care o degaje dragostea.

Sluga la doi stapani


Vreau sa le multumesc celor care au organizat si in special Info Delta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…