luni, 14 martie 2011

Sluga la doi stapani

O echipa de artisti perfecta pentru o seara perfecta. Sluga la doi stapani mi-a demonstrat inca o data ca teatru este o lume aparte......., o lume a ideiilor si a lucrurilor bune. Teatrul iti poate aduce liniste si energie pozitiva intr-o zi in care nu crezi ca-ti poti schimba starea de spirit. Am fost invitat de doi oameni deosebiti, care prin natura lor sunt pozitivi si speciali. Seara dedicata celor care au un blog sau un site, a fost cu siguranta o seara speciala atat pentru Teatrul Masca cat si pentru noi cei care am luat parte la eveniment. Este foarte frumos sa ai parte de cateva vorbe cu oameni care impartasesc o parte din ideiile tale.

Sa va zic cateva vorbe si despre piesa. Sluga la doi stapani este o piesa speciala, si care trebuie vazuta pentru ca merita efortul de a ne muta din canapea pe scaunele Teatrului Masca - aici nu este vorba de bani, pentru ca biletul sunt sigur nu costa nimic si cred ca daca te interesezi poti sa intri in posesia lor destul de repede - nu este ca la National. Bucuria de a juca a artistilor se vede, se simte - pentru ca artisti interactioneaza foarte bine cu publicul. Este o mixtura frumoasa, o comedie incitanta, o comedie care te va face sa iubesti mai mult ce ai langa tine, sa apreciezi si sa simti energia pe care o degaje dragostea.

Sluga la doi stapani


Vreau sa le multumesc celor care au organizat si in special Info Delta.

Niciun comentariu:

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...