Treceți la conținutul principal

Ford Mustang vs impozit


O masina frumoasa, dar din cauza impozitelor, o masina insemnata in Romania,o masina "interzisa" . Aceasta masina vine dintr-o tara cu autostazi lungi si cu benzina foarte ieftina. Pacat ca in Romania impozitele au crescut atat de mult. Parca prea mult, din cauza asta nu mai poti sa speri ca la un momentan dat dat o sa-ti iei o masina mai veche dar cu un motor puternic * un V8 american. Acest gand cred ca a disparut din capul tuturor. Taxa pe lux cred ca trebuie nuantata, o masina veche de 10-20 de ani nu cred ca mai este ceva luxos este ceva ori necesar unei familii or o masina pe care ti-ai dorit-o si o cumperi ca a doua masina. O masina de duminica, o masina puternica in cazul meu cu un motor de peste 2 litri si peste 150 de cai. Sunt o gramada de astfel de masini pe care as vrea sa mi-le cumpar. Sa vedem poate scad impozitele.

dar

Au scazut impozitele vreodata impozitele in Romania?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…