Treceți la conținutul principal

Ford Mustang vs impozit


O masina frumoasa, dar din cauza impozitelor, o masina insemnata in Romania,o masina "interzisa" . Aceasta masina vine dintr-o tara cu autostazi lungi si cu benzina foarte ieftina. Pacat ca in Romania impozitele au crescut atat de mult. Parca prea mult, din cauza asta nu mai poti sa speri ca la un momentan dat dat o sa-ti iei o masina mai veche dar cu un motor puternic * un V8 american. Acest gand cred ca a disparut din capul tuturor. Taxa pe lux cred ca trebuie nuantata, o masina veche de 10-20 de ani nu cred ca mai este ceva luxos este ceva ori necesar unei familii or o masina pe care ti-ai dorit-o si o cumperi ca a doua masina. O masina de duminica, o masina puternica in cazul meu cu un motor de peste 2 litri si peste 150 de cai. Sunt o gramada de astfel de masini pe care as vrea sa mi-le cumpar. Sa vedem poate scad impozitele.

dar

Au scazut impozitele vreodata impozitele in Romania?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…