Treceți la conținutul principal

NFS Hot Pursuit


In fiecare an astept ca cei de EA Games sa scoata cate un nou joc. In fiecare an au reusit sa ma surprinda cu ce nou. Anul acesta jocul din toamna NFS Hot Pursut lasa de dorit, cel putin in single player - career mode. Ce ma scoate din sarite este faptul ca nu pot sa joc de fiecare data cu aceasi masina Incep sa se vada din ce in ce mai mult banii pe care marii producatori auto ii platesc. In joc trebuie sa joci o serie de curse cu diferite masini impuse.Acest lucru face jocul mai putin atractiv, mereu cei care joaca acest joc simpatizeaza cu o anumita marca, dar aici nu te poti exprima asa cum ti-ai fi dorit. Pentru asta jocul este unul destul de slab. Imi pare rau ca au scos zona de tunning, aici puteai sa-ti faci masina asa cum ti-ai fi dorit. Interesant de punctat in acest nou joc este aparitia marcii Alfa Romeo, se pare ca Audi si-a bagat coada, din cate stiu Audi o sa cumpere in curand Alfa Romeo. Asa ca putina de reclma nu strica. Hot Pursuit lasa de dorit, aparitia Politiei in Galardo sau Reventon face acest joc mai putin realist. In ce tara il gasesti pe Garcea in Maserati sau Reventon?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…