Treceți la conținutul principal

My Club - Curtea de Arges

Pentru cei care iubesc muzica live, pentru cei care sunt relaxati , pentru cei care apreciaza spiritul liber, va recomand MY CLUB, in Curtea de Arges. Este cel mai tare pub pe care l-am vazut vreodata. Aseara am petrecut cateva ore bune in compania prietenilor mei si a celorlati oameni care au ascultat muzica de calitate. Am cunoscut cateva "personaje" , absolut delicioase. Am baut bere , am cantat impreuna cu tot barul, am dansat, am auzit  glume bune.

Vorba lu' Marin : " Eu beau bere pentru ca in Romania aceasta are pretul corect". Marin era proaspat reintors din Spania si savura la maxim placerile vietii, cum numai noi romanii stim sa o facem. O bere buna, o muzica buna si fete dezinhibate. Mi-a placut foarte mult un om care statea abatut la bar si ne-a privit toata seara cum am ras si am cantat. Mi s-a parut ca traieste prin noi si dupa port nu parea un om prea fericit.
Prietenii mei? Sunt cei mai tari prieteni .
Daca treceti prin Curtea de Arges si vreti sa beti multa bere, mergeti in My Club. Singurul punct slab pe care l-am identificat este fumul de tigara. Daca ar fi "ventilatorul" - super ventilatorul My Club pornit cred ca s-ar rezolva problema. Este un aspect pe care sper ca patronii sa-l ia in seama.
Astept parerile argesenilor !!!

Comentarii

RCA Ieftin a spus…
Suna bine. Sarbatori fericite in continuare!
Anonim a spus…
Foarte tare Pub-ul My Club... ce concertte si ce petreceri se fac acolo! E singurul loc din Curtea de Arges care a adus super trupe in concerte live!
Sebi a spus…
Asa este, singura problema este fumul excesiv, si lipsa spatiului uneori. Ar fi bine daca s-ar extinde un pic barul.
Anonim a spus…
My Club este un local minunat ! Mănânci ,bei,te distrezi ... Este absolut tentant să mergi acolo . Recomand !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…