My Club - Curtea de Arges

Pentru cei care iubesc muzica live, pentru cei care sunt relaxati , pentru cei care apreciaza spiritul liber, va recomand MY CLUB, in Curtea de Arges. Este cel mai tare pub pe care l-am vazut vreodata. Aseara am petrecut cateva ore bune in compania prietenilor mei si a celorlati oameni care au ascultat muzica de calitate. Am cunoscut cateva "personaje" , absolut delicioase. Am baut bere , am cantat impreuna cu tot barul, am dansat, am auzit  glume bune.

Vorba lu' Marin : " Eu beau bere pentru ca in Romania aceasta are pretul corect". Marin era proaspat reintors din Spania si savura la maxim placerile vietii, cum numai noi romanii stim sa o facem. O bere buna, o muzica buna si fete dezinhibate. Mi-a placut foarte mult un om care statea abatut la bar si ne-a privit toata seara cum am ras si am cantat. Mi s-a parut ca traieste prin noi si dupa port nu parea un om prea fericit.
Prietenii mei? Sunt cei mai tari prieteni .
Daca treceti prin Curtea de Arges si vreti sa beti multa bere, mergeti in My Club. Singurul punct slab pe care l-am identificat este fumul de tigara. Daca ar fi "ventilatorul" - super ventilatorul My Club pornit cred ca s-ar rezolva problema. Este un aspect pe care sper ca patronii sa-l ia in seama.
Astept parerile argesenilor !!!

Comentarii

RCA Ieftin a spus…
Suna bine. Sarbatori fericite in continuare!
Anonim a spus…
Foarte tare Pub-ul My Club... ce concertte si ce petreceri se fac acolo! E singurul loc din Curtea de Arges care a adus super trupe in concerte live!
Sebi a spus…
Asa este, singura problema este fumul excesiv, si lipsa spatiului uneori. Ar fi bine daca s-ar extinde un pic barul.
Anonim a spus…
My Club este un local minunat ! Mănânci ,bei,te distrezi ... Este absolut tentant să mergi acolo . Recomand !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World