Treceți la conținutul principal

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecare poate sa joace de la el de acasa.

Comentarii

health a spus…
trebuie sa inerc si eu varaianta asta
forever young a spus…
de unde il pot descarca

????
Sebi a spus…
Pai iti faci cont, pe site-ul NFS World, apoi mergi la sectiune Download Client Games, instalezi, faci update de game (se face intr-un mod automat) dar trebuie doar sa dai OK si asta este tot.
Bobo a spus…
Super tare , visez si eu sa ma mai bag la un joc, am jucat si eu pe vremuri Need For Speed, si mi se pare faina ideea de joc free, bani or fi facut destui :)
Mersi de link si de idee.

PS te am sunat si te mai sun ;)
Nicu a spus…
Ceea ce mi-a placut si imi place la NFS este coloana sonora. Uneori dau drumul la joc numai ca sa ascult melodiile.
Sebi a spus…
Melodiile sunt bine alese, senzatia de viteza este completata.
Un joc reusit, NFS este intre jocurile cu masini ca Ferrari in lumea masinilor. Dar sa vedem ce pot sa mai aduca nou in noiembrie, cand se va lansa noul NFS.
interesat de un schimb de banner/link?
Timis News a spus…
interesat de un schimb de link?

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.