Treceți la conținutul principal

Molivis - la munte cu cortul

Alex si Luci nu m-am putut abtine si am pus filmuletul asta pe net. Este bestial Luci cand da din picioare atunci cand bubuie benzina. Unii zic ca se aude si un chitait dar eu nu l-am auzit. Bravo Luci ai fost tare, nu o sa uit o vreme cum fugeai cu focul dupa tine. 
 
Asta a fost una dintre intamplarile care ar fi putut sa ne imputineze. Cauciucul era in vale. Dar oricand ar fi putut sa fie urcat la loc sa mai incercam o tura. Dar oricum a lui Alex a fost vina. :)) Noroc am avut ca nu era locuit cortul pe care a cazul cauciucul. :)) Multumim Mihnea ca ai lucruri de calitate si care tin la cauciucuri zburatoare.


 Frumos la munte cand te distrezi cu prietenii apropriati. Iti vin idei din ce in ce mai trasnite. Oricum bine ca am ajuns acasa toti.

Multumesc Alex  pentru filmulet si poze.

Comentarii

Menestrel a spus…
:) Un weekend frumos, fara praf, aglomeratie, telefoane :p. Doar corturi, muzica, natura si buna dispozitie. Sper sa mai facem iesiri dinastea. De cauciuc nu stiu ce sa spun ca am sarit peste episod, inca nu ma trezisem. Cat despre filmuletul cu Luci, e de memorat ;))
Corina a spus…
A fost una din cele mai reusite iesiri la munte. Am cunoscut oameni deosebiti si sper sa repetam cheful asta.Prietenii? Au fost jos palaria si au confirmat inca odata ca sunt cei mai tari.
Mihnea si prietenii lui sunt alte figuri si am ramas impresionata de modul lor de a fi.
Luci si Alex, cu filmuletul lor, au fost bomboana de pe tort.
Sebi a spus…
Hai ca a iesit bine! Merita sa mai incercam.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…