luni, 9 august 2010

Molivis - la munte cu cortul

Alex si Luci nu m-am putut abtine si am pus filmuletul asta pe net. Este bestial Luci cand da din picioare atunci cand bubuie benzina. Unii zic ca se aude si un chitait dar eu nu l-am auzit. Bravo Luci ai fost tare, nu o sa uit o vreme cum fugeai cu focul dupa tine. 
 
Asta a fost una dintre intamplarile care ar fi putut sa ne imputineze. Cauciucul era in vale. Dar oricand ar fi putut sa fie urcat la loc sa mai incercam o tura. Dar oricum a lui Alex a fost vina. :)) Noroc am avut ca nu era locuit cortul pe care a cazul cauciucul. :)) Multumim Mihnea ca ai lucruri de calitate si care tin la cauciucuri zburatoare.


 Frumos la munte cand te distrezi cu prietenii apropriati. Iti vin idei din ce in ce mai trasnite. Oricum bine ca am ajuns acasa toti.

Multumesc Alex  pentru filmulet si poze.

3 comentarii:

Menestrel spunea...

:) Un weekend frumos, fara praf, aglomeratie, telefoane :p. Doar corturi, muzica, natura si buna dispozitie. Sper sa mai facem iesiri dinastea. De cauciuc nu stiu ce sa spun ca am sarit peste episod, inca nu ma trezisem. Cat despre filmuletul cu Luci, e de memorat ;))

Corina spunea...

A fost una din cele mai reusite iesiri la munte. Am cunoscut oameni deosebiti si sper sa repetam cheful asta.Prietenii? Au fost jos palaria si au confirmat inca odata ca sunt cei mai tari.
Mihnea si prietenii lui sunt alte figuri si am ramas impresionata de modul lor de a fi.
Luci si Alex, cu filmuletul lor, au fost bomboana de pe tort.

Sebi spunea...

Hai ca a iesit bine! Merita sa mai incercam.

Jos coruptia!

Jos coruptia. Ce se intampla acum este un exemplu de democratie, predata de tineri de 25 - 30 de ani. Oameni care au inca sange de roman si ...