Treceți la conținutul principal

Carti

Salut initiativa celor de la Jurnalul National, care a reluat o campanie prin care publica in fiecare luni o carte. Se numeste Cartea de Buzunar. Pot sa spun ca initial am luat prima carte cu gandul ca trebuie sa mai pun si eu mana pe o carte. Dupa ce am citit-o am plans cateva ore bune. Am continuat sa iau si urmatoarele numere si am descoperit o lume perfecta, o lume ghidata de total alte valori. Poti evada foarte usor din cotidian. Poate e pacat ca m-am trezit la varsta asta ca poti fi fericit citind carti.
In plus mi-am demonstrat inca odata cat timp putem pierde in mijloacele de transport in comun. Mai bine zis, toate cartile le-am citit in metrou in drumul meu spre serviciu si casa. Este un lucru de care incep, usor usor sa fiu mandra.
Dragostea la prima vedere, iubiri vesnice, drame, destin, toate sunt atat de reale in aceste scrieri.
Astept cu interes fiecare numar si fiecare titlu nou.

by Cori

Comentarii

BBO a spus…
Care a fost cartea aia care ti+a placut atat de tare, vreau si eu sa stiu, am crezut ca e vorba despre total altceva. Anunta ma te rog, Bogdan M
Corina a spus…
Sunt mai multe carti care m-au impresionat. Una este "Drumul spre inalta societate" de John Braine.Asta m-a impreionat maxim . Se continua cu "Viata in inalta societate". Si alte carti. Merita sa dai 5 ron la inceput de saptamana pentru sufletul tau. Ti le imprumut daca vrei sa le citesti.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…