Treceți la conținutul principal

Carti

Salut initiativa celor de la Jurnalul National, care a reluat o campanie prin care publica in fiecare luni o carte. Se numeste Cartea de Buzunar. Pot sa spun ca initial am luat prima carte cu gandul ca trebuie sa mai pun si eu mana pe o carte. Dupa ce am citit-o am plans cateva ore bune. Am continuat sa iau si urmatoarele numere si am descoperit o lume perfecta, o lume ghidata de total alte valori. Poti evada foarte usor din cotidian. Poate e pacat ca m-am trezit la varsta asta ca poti fi fericit citind carti.
In plus mi-am demonstrat inca odata cat timp putem pierde in mijloacele de transport in comun. Mai bine zis, toate cartile le-am citit in metrou in drumul meu spre serviciu si casa. Este un lucru de care incep, usor usor sa fiu mandra.
Dragostea la prima vedere, iubiri vesnice, drame, destin, toate sunt atat de reale in aceste scrieri.
Astept cu interes fiecare numar si fiecare titlu nou.

by Cori

Comentarii

BBO a spus…
Care a fost cartea aia care ti+a placut atat de tare, vreau si eu sa stiu, am crezut ca e vorba despre total altceva. Anunta ma te rog, Bogdan M
Corina a spus…
Sunt mai multe carti care m-au impresionat. Una este "Drumul spre inalta societate" de John Braine.Asta m-a impreionat maxim . Se continua cu "Viata in inalta societate". Si alte carti. Merita sa dai 5 ron la inceput de saptamana pentru sufletul tau. Ti le imprumut daca vrei sa le citesti.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…