Carti

Salut initiativa celor de la Jurnalul National, care a reluat o campanie prin care publica in fiecare luni o carte. Se numeste Cartea de Buzunar. Pot sa spun ca initial am luat prima carte cu gandul ca trebuie sa mai pun si eu mana pe o carte. Dupa ce am citit-o am plans cateva ore bune. Am continuat sa iau si urmatoarele numere si am descoperit o lume perfecta, o lume ghidata de total alte valori. Poti evada foarte usor din cotidian. Poate e pacat ca m-am trezit la varsta asta ca poti fi fericit citind carti.
In plus mi-am demonstrat inca odata cat timp putem pierde in mijloacele de transport in comun. Mai bine zis, toate cartile le-am citit in metrou in drumul meu spre serviciu si casa. Este un lucru de care incep, usor usor sa fiu mandra.
Dragostea la prima vedere, iubiri vesnice, drame, destin, toate sunt atat de reale in aceste scrieri.
Astept cu interes fiecare numar si fiecare titlu nou.

by Cori

Comentarii

BBO a spus…
Care a fost cartea aia care ti+a placut atat de tare, vreau si eu sa stiu, am crezut ca e vorba despre total altceva. Anunta ma te rog, Bogdan M
Corina a spus…
Sunt mai multe carti care m-au impresionat. Una este "Drumul spre inalta societate" de John Braine.Asta m-a impreionat maxim . Se continua cu "Viata in inalta societate". Si alte carti. Merita sa dai 5 ron la inceput de saptamana pentru sufletul tau. Ti le imprumut daca vrei sa le citesti.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World