Treceți la conținutul principal

Faleza din Tulcea 2010

 Cateva poze facute in graba cu telefonul - de la etajul 4 al Hotelului Delta.


Tulcea mi-a facut o impresie buna: curat, linistit, turisti, faleza, vapoare, vaporase. Un loc bun si primitor.

Comentarii

Nicu a spus…
Ahh, ai fost in Tulcea si nu mi-ai spus :) Ma bucur ca ti-a placut orasul.
Sebi a spus…
Salut, sa sti ca m-am gandit la tine, cand am ajuns in Tulcea, si ti-am facut reclama la site in discutiile purtate pe drum. Orasul nu am putut sa-l vad in detaliu, am ajuns tarziu in Tulcea. M-am plimbat pe faleza si am mancat la marginea Dunarii - bineinteles niste peste foarte bine facut. Am ramas impresionat ca hotelul in care am stat "Delta" era plin de batranei - turisti - nemti. Turistii straini erau mai multi decat romanii in acel hotel. Frumoasa zona - iar drumul din Medgidia pana in Tulcea mi-a placut, verdeata mi-a relaxat ochii.
Nicu a spus…
Multumesc:)Mie-mi place enorm partea de drum de la Harsova - Tulcea
Bogdan Epureanu a spus…
Tulcea este intr-adevar un oras frumos... apropo la Delfinariu ai fost? :P
Sebi a spus…
Nu am avut timp, dar nu stiam de existenta Delfinariului in Tulcea. Am fost in trecere prin Tulcea, o singura noapte am stat.
Anonim a spus…
:)) Sunt din Tulcea si va pot spune 100 % ca nu exista nici un delfinariu in oras...Poate ati vrut sa spuneti de Acvariul (al II-lea ca marime din Europa)e f frumos si merita vizitat.Prin zona hotelului delta. La 5 min de mers pe jos ;)

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…