Treceți la conținutul principal

Faleza din Tulcea 2010

 Cateva poze facute in graba cu telefonul - de la etajul 4 al Hotelului Delta.


Tulcea mi-a facut o impresie buna: curat, linistit, turisti, faleza, vapoare, vaporase. Un loc bun si primitor.

Comentarii

Nicu a spus…
Ahh, ai fost in Tulcea si nu mi-ai spus :) Ma bucur ca ti-a placut orasul.
Sebi a spus…
Salut, sa sti ca m-am gandit la tine, cand am ajuns in Tulcea, si ti-am facut reclama la site in discutiile purtate pe drum. Orasul nu am putut sa-l vad in detaliu, am ajuns tarziu in Tulcea. M-am plimbat pe faleza si am mancat la marginea Dunarii - bineinteles niste peste foarte bine facut. Am ramas impresionat ca hotelul in care am stat "Delta" era plin de batranei - turisti - nemti. Turistii straini erau mai multi decat romanii in acel hotel. Frumoasa zona - iar drumul din Medgidia pana in Tulcea mi-a placut, verdeata mi-a relaxat ochii.
Nicu a spus…
Multumesc:)Mie-mi place enorm partea de drum de la Harsova - Tulcea
Bogdan Epureanu a spus…
Tulcea este intr-adevar un oras frumos... apropo la Delfinariu ai fost? :P
Sebi a spus…
Nu am avut timp, dar nu stiam de existenta Delfinariului in Tulcea. Am fost in trecere prin Tulcea, o singura noapte am stat.
Anonim a spus…
:)) Sunt din Tulcea si va pot spune 100 % ca nu exista nici un delfinariu in oras...Poate ati vrut sa spuneti de Acvariul (al II-lea ca marime din Europa)e f frumos si merita vizitat.Prin zona hotelului delta. La 5 min de mers pe jos ;)

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…