Expirat

Aseara a fost, din nou, una din serile de folk exceptionale. Am fost in Club Expirat si am luat parte la o seara de folk autentica. Pentru cateva ore timpul si toata energia pamantului a coborat in acel club. Au cantat fetele de la Lemn Dulce, Puiu Cretu si nu in ultimul rand 2 baieti magnifici "Proiect Tivodar". Iubesc atmosfera de acolo, un loc unde lumea se dezbraca de haina zilnica a monotoniei si a rautatii umane. 
Aici oamenii sunt dezinhibati, nimeni nu analizeaza pe nimeni si ce este cel mai frumos, este faptul ca oameni care nu se stiu, canta impreuna uitandu-se unii la altii si parca totusi se cunosc. Am ascultat un recital de vioara, cum nu am mai auzit in viata mea. Violonistul este Alex Nechita si alaturi de Stefan, la chitara, au facut un show de zile mari.
Fetele de la Lemn Dulce ne-au cantat "Copilita fara minte" , sub privirile pline de admiratie ale gastii de la "My Club". Au cantat melodii noi pline de sensibilitate, melodii in care m-am regasit la un moment dat in viata mea. Pana la urma cred ca asta este frumusetea cantecelor lor: faptul ca fiecare dintre noi ne-am regasit in aceste melodii sau am trait anumite sentimente, puse pe versuri de niste baieti si fete foarte tari.
De cate ori ascult un astfel de concert simt ca bifez pe harta vietii inca o experienta, iar lumea asta sintetica care ne sufoca zilnic DISPARE.
BRAVO LOR 

by Cori

Comentarii

Menestrel a spus…
Corina...ce frumos ai spus... Da, a fost o seara frumoasa care te face sa uiti de tot si sa traiesti ce e acolo. Jos palaria pentru Proiect Tivodar, sunt niste baieti exceptionali.
difeRitu a spus…
buna! eu te am la mine in blogroll numai ca de ceva timp am domeniu www.diferitu.com si vad ca nu ai modificat la tine in blogroll. Daca vrei te rog sa modifici in www.diferitu.com linkul as fi recunoscator. Te rog sa lasi un comentariu la mine pe blog in articolul http://diferitu.com/curatenia-de-primavara/ cum ca ai schimbat linkul pentru a ramane in blogroll-ul meu in continuare. Mersi mult
Corina a spus…
Toti ati fost minunati si de fiecare data descopar ceva nou. BRAVO!!!!
Sebi a spus…
Ma bucur, ca a iesit bine dupa cum vad. Si imi pare rau ca m-am imbolnavit exact cand nu trebuia. Nu puteam sa vin la un concert de-al vostru cu vocea stricata :))

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World