Treceți la conținutul principal

Expirat

Aseara a fost, din nou, una din serile de folk exceptionale. Am fost in Club Expirat si am luat parte la o seara de folk autentica. Pentru cateva ore timpul si toata energia pamantului a coborat in acel club. Au cantat fetele de la Lemn Dulce, Puiu Cretu si nu in ultimul rand 2 baieti magnifici "Proiect Tivodar". Iubesc atmosfera de acolo, un loc unde lumea se dezbraca de haina zilnica a monotoniei si a rautatii umane. 
Aici oamenii sunt dezinhibati, nimeni nu analizeaza pe nimeni si ce este cel mai frumos, este faptul ca oameni care nu se stiu, canta impreuna uitandu-se unii la altii si parca totusi se cunosc. Am ascultat un recital de vioara, cum nu am mai auzit in viata mea. Violonistul este Alex Nechita si alaturi de Stefan, la chitara, au facut un show de zile mari.
Fetele de la Lemn Dulce ne-au cantat "Copilita fara minte" , sub privirile pline de admiratie ale gastii de la "My Club". Au cantat melodii noi pline de sensibilitate, melodii in care m-am regasit la un moment dat in viata mea. Pana la urma cred ca asta este frumusetea cantecelor lor: faptul ca fiecare dintre noi ne-am regasit in aceste melodii sau am trait anumite sentimente, puse pe versuri de niste baieti si fete foarte tari.
De cate ori ascult un astfel de concert simt ca bifez pe harta vietii inca o experienta, iar lumea asta sintetica care ne sufoca zilnic DISPARE.
BRAVO LOR 

by Cori

Comentarii

Menestrel a spus…
Corina...ce frumos ai spus... Da, a fost o seara frumoasa care te face sa uiti de tot si sa traiesti ce e acolo. Jos palaria pentru Proiect Tivodar, sunt niste baieti exceptionali.
difeRitu a spus…
buna! eu te am la mine in blogroll numai ca de ceva timp am domeniu www.diferitu.com si vad ca nu ai modificat la tine in blogroll. Daca vrei te rog sa modifici in www.diferitu.com linkul as fi recunoscator. Te rog sa lasi un comentariu la mine pe blog in articolul http://diferitu.com/curatenia-de-primavara/ cum ca ai schimbat linkul pentru a ramane in blogroll-ul meu in continuare. Mersi mult
Corina a spus…
Toti ati fost minunati si de fiecare data descopar ceva nou. BRAVO!!!!
Sebi a spus…
Ma bucur, ca a iesit bine dupa cum vad. Si imi pare rau ca m-am imbolnavit exact cand nu trebuia. Nu puteam sa vin la un concert de-al vostru cu vocea stricata :))

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…