Treceți la conținutul principal

Cel mai bun primar

Nu m-am putut abtine. Sa scriu cateva randuri despre primarul nostru iubit. Bravo domnule Oprescu sunteti cel mai bun primar pe care l-am avut pana acum. Sunteti cel mai sincer om pe care l-am intalnit. Stiti exact ce vor bucurestenii care v-au ales, vor agitatie prin presa si asa este toti vrem sa inceapa "Gropaniada".
Cand ascultam la stiri cum domnul Oprescu era asa de sincer ca un copil de 5 ani, zicand ca : hai sa facem un pic de galagie, ca presa si bucurestenii vor sange si gropari aruncati in focul iadului. Ma bucur ca sunteti asa de sincer.

Ma gandeam la ungurii asa huliti de noi, care in momentul in care un ministru a declarat public ca a mintit in legatura cu un subiect care ardea, ...a fost zburat in doi timpi si trei miscari doar prin putea poporului. Noi ce facem stam cu maine in san si ne uitam cum isi bat alesii joc de noi. Ne mint pe fata,.. si-au pierdut si bunul simt si spun acum lucrurile verde in fata.

"Hai sa facem un pic de agitatie si apoi ne vedem de ale noastre".

Pacat ca bucurestenii au votat un asa om. Asta este, asa suntem noi toleranti, lasam loc de astfel de manifestari, ne lasam calcati in picioare - de toti cei care ne conduc. Imi vine sa vars cand vad acest personaj pe ecran. Macar Vanghelie asa este el, de acolo din Rahova sau de unde o fi el - are scoala de cartier - nu am pretentii. Dar de la un doctor voi ce asteptati... Pacat, eu cred ca un primar bun, ar putea sa scoate ceva din Bucurestiul asta. Nu imi vine sa cred cat de pasibili suntem, stam cu mana in fund si privim circul asta ieftin. Nu o sa se schimbe mare lucru cu atitudinea asta.

Poate o sa spuneti, ca da, a fost o iarna grea, in Romania nu avea cum sa nu apara atate gropi. Am inteles asta, dar atitudinea alesilor ?, banii nostri unde se duc?

Bani care sunt din ce in ce mai multi ... bani la bugetul de stat.

Domnule Oprescu multumesc ca ne sunteti primar, va multumim pentru sinceritate, va multumim pentru ca ne invati ce inseamna resemnarea...

... Nu se poate asa ceva...


:)) uite ca se poate .. se intampla in Bucuresti

Macar Hotnews a avut tupeul sa publice asta: Articol Oprescu

Comentarii

Corina a spus…
Ne meritam soarta. Majoritatea bucurestenilor l-au votat. Macar sa aiba demnitatea de a nu mai comenta.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…