Cel mai bun primar

Nu m-am putut abtine. Sa scriu cateva randuri despre primarul nostru iubit. Bravo domnule Oprescu sunteti cel mai bun primar pe care l-am avut pana acum. Sunteti cel mai sincer om pe care l-am intalnit. Stiti exact ce vor bucurestenii care v-au ales, vor agitatie prin presa si asa este toti vrem sa inceapa "Gropaniada".
Cand ascultam la stiri cum domnul Oprescu era asa de sincer ca un copil de 5 ani, zicand ca : hai sa facem un pic de galagie, ca presa si bucurestenii vor sange si gropari aruncati in focul iadului. Ma bucur ca sunteti asa de sincer.

Ma gandeam la ungurii asa huliti de noi, care in momentul in care un ministru a declarat public ca a mintit in legatura cu un subiect care ardea, ...a fost zburat in doi timpi si trei miscari doar prin putea poporului. Noi ce facem stam cu maine in san si ne uitam cum isi bat alesii joc de noi. Ne mint pe fata,.. si-au pierdut si bunul simt si spun acum lucrurile verde in fata.

"Hai sa facem un pic de agitatie si apoi ne vedem de ale noastre".

Pacat ca bucurestenii au votat un asa om. Asta este, asa suntem noi toleranti, lasam loc de astfel de manifestari, ne lasam calcati in picioare - de toti cei care ne conduc. Imi vine sa vars cand vad acest personaj pe ecran. Macar Vanghelie asa este el, de acolo din Rahova sau de unde o fi el - are scoala de cartier - nu am pretentii. Dar de la un doctor voi ce asteptati... Pacat, eu cred ca un primar bun, ar putea sa scoate ceva din Bucurestiul asta. Nu imi vine sa cred cat de pasibili suntem, stam cu mana in fund si privim circul asta ieftin. Nu o sa se schimbe mare lucru cu atitudinea asta.

Poate o sa spuneti, ca da, a fost o iarna grea, in Romania nu avea cum sa nu apara atate gropi. Am inteles asta, dar atitudinea alesilor ?, banii nostri unde se duc?

Bani care sunt din ce in ce mai multi ... bani la bugetul de stat.

Domnule Oprescu multumesc ca ne sunteti primar, va multumim pentru sinceritate, va multumim pentru ca ne invati ce inseamna resemnarea...

... Nu se poate asa ceva...


:)) uite ca se poate .. se intampla in Bucuresti

Macar Hotnews a avut tupeul sa publice asta: Articol Oprescu

Comentarii

Corina a spus…
Ne meritam soarta. Majoritatea bucurestenilor l-au votat. Macar sa aiba demnitatea de a nu mai comenta.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?