Treceți la conținutul principal

Android pe HTC Touch Diamond

Din atractia pentru nou, am cautat pe net cum as putea sa instalez noul "sistem" de operare pe un HTC Touch Diamond. Se pare ca pe multi i-a frecat grija cum sa instaleze acest nou soft. Si uite ca acum umbla pe internet o gramada de variante de Android, gata sa fie instalate pe telefoane destepte dar mai vechi. Un site bun de unde am si instalat Android-ul este acesta CLICK.

Cum se instaleaza:
1. donwload-ati fisierele Android pentru telefonul vostru.
2. copiati direct pe card-ul de memorie al telefonul - atentie direct pe card, fara subfoldere;
3. intrati in directorul startup-configs redenumiti fiserul .txt corespunzator telefonul tau si apoi il copiezi pe cardul de memorie - suprascrii fierul deja existent;
4. rulati fisierul haret.exe;
5. asteptati sa boot-eze in noul sistem;

Dar acest sistem este inca plin de bube. Dupa ce intrati in Android puteti sa folositi aproape normal telefonul, dar nu puteti sa treceti inapoi pe  Windows Mobile sau sa inchideti telefonul, sau sa restartati telefonul. Daca doriti sa ajungeti la Windows Mobile, scoateti bateria si reporniti telefonul in Windows Mobile.
Nu am reusit sa intru pe Internet in Android, nu pot sa pornesc Wi-fi, Bluetooth, nu misca nimic. Interfata este un pic mai vioaie si telefonul se misca mai repede decat in Windows. Ca sa ma conectez trebuie sa mai aprofundez problema.Ce am observat este ca telefonul nu se conecteaza nici la PC, asa ca adio transfer de date.
Ce este bine ca aceasta interfata se perfectioneaza continuu si astfel se va ajunge la o varianta reusita la un moment dat.

Comentarii

Anonim a spus…
Buna ziua!
Va intereseaza sa faceti link exchange ? Eu va pot adauga siteul pe www.jocuriplay.wordpress.com si pe pagina de parteneri a site-ului www.jocuriplay.com , in schimbul adaugarii pe site-ul dvs. a linkului http://www.jocuriplay.com cu titlul: Jocuri Pentru Copii
Astept un raspuns de la dvs. pe adresa florinro83@yahoo.com . Daca sunteti de acord cu acest schimb, va rog sa-mi specificati numele cu care doriti sa va adaug pe site-urile mele si adresa site-ului dvs.
Va multumesc anticipat !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…