Android pe HTC Touch Diamond

Din atractia pentru nou, am cautat pe net cum as putea sa instalez noul "sistem" de operare pe un HTC Touch Diamond. Se pare ca pe multi i-a frecat grija cum sa instaleze acest nou soft. Si uite ca acum umbla pe internet o gramada de variante de Android, gata sa fie instalate pe telefoane destepte dar mai vechi. Un site bun de unde am si instalat Android-ul este acesta CLICK.

Cum se instaleaza:
1. donwload-ati fisierele Android pentru telefonul vostru.
2. copiati direct pe card-ul de memorie al telefonul - atentie direct pe card, fara subfoldere;
3. intrati in directorul startup-configs redenumiti fiserul .txt corespunzator telefonul tau si apoi il copiezi pe cardul de memorie - suprascrii fierul deja existent;
4. rulati fisierul haret.exe;
5. asteptati sa boot-eze in noul sistem;

Dar acest sistem este inca plin de bube. Dupa ce intrati in Android puteti sa folositi aproape normal telefonul, dar nu puteti sa treceti inapoi pe  Windows Mobile sau sa inchideti telefonul, sau sa restartati telefonul. Daca doriti sa ajungeti la Windows Mobile, scoateti bateria si reporniti telefonul in Windows Mobile.
Nu am reusit sa intru pe Internet in Android, nu pot sa pornesc Wi-fi, Bluetooth, nu misca nimic. Interfata este un pic mai vioaie si telefonul se misca mai repede decat in Windows. Ca sa ma conectez trebuie sa mai aprofundez problema.Ce am observat este ca telefonul nu se conecteaza nici la PC, asa ca adio transfer de date.
Ce este bine ca aceasta interfata se perfectioneaza continuu si astfel se va ajunge la o varianta reusita la un moment dat.

Comentarii

Anonim a spus…
Buna ziua!
Va intereseaza sa faceti link exchange ? Eu va pot adauga siteul pe www.jocuriplay.wordpress.com si pe pagina de parteneri a site-ului www.jocuriplay.com , in schimbul adaugarii pe site-ul dvs. a linkului http://www.jocuriplay.com cu titlul: Jocuri Pentru Copii
Astept un raspuns de la dvs. pe adresa florinro83@yahoo.com . Daca sunteti de acord cu acest schimb, va rog sa-mi specificati numele cu care doriti sa va adaug pe site-urile mele si adresa site-ului dvs.
Va multumesc anticipat !

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?