Formatia Lemn Dulce

Simplu " LEMN DULCE "
Aseara am fost la primul meu concert de muzica folk. De ce am ajuns acolo? Pentru ca am cunoscut din intamplare 3 fete care cantau intr-un club din Curtea de Arges. Mi-am petrecut cateva seri de neuitat ascultandu-le si le-am promis intr-un final ca o sa fiu cel mai mare fan al lor, cand vor ajunge in Bucuresti. Am ramas destul de surprinsa cand m-a sunat Andreea ( si atat spun despre ea) si mi-a spus ca vor canta in deschirea unui concert caritabil.
Am promis ca ma duc si joia trecuta le-am regasit la fel de joviale, frumoase si nebune ca in noptile de vara petrecute in Arges. Au avut alocat un spatiu foarte mic, in care s-au incadrat cu 3-4 piese. Chiar nu a contat, pentru ca eu am savurat fiecare cuvant sau strofa cantata.Cand am plecat de la acel club a ramas stabilit, din nou, ca voi veni la urmatorul lor concert.Evident a sunat telefonul din nou si aseara am asistat la altfel de concert, un altfel de "Lemn Dulce". S-au integrat perfect in atmosfera si asta s-a vazut pe parcurs.
Aveau o sclipire in ochi si o gingasie a glasului aparte.
Nu sunt o cunoscatoare a genului folk, dar am admirat atmosfera de acolo si oamenii care cantau fiecare melodie a celor prezenti pe scena. Toata stima si respectul pentru Lemn Dulce, care cu perseverenta, nebunie si caracter a demonstrat ca daca faci ceva din pasiune se poate.

Oamenii, in general, sunt rai si nu stiu decat sa franga aripi, pentru ca ei oricum nu au cum sa zboare. Cu siguranta vom mai auzi de aceste fete si mi-am dat seama ca genul asta de muzica le vine turnat.
Personal ma voi duce , ori de cate ori , voi avea ocazie sa le vad. Aseara am luat autografe si de la ele si de la restul artistilor ( care apropo s-au simtit flatati ca le-am cerut autograf).
A fost o seara de marti perfecta pe care nu o voi uita niciodata.

By Cori

Comentarii

Sebi a spus…
Eu astept prima lor melodie, pe care sa o ascult la radio. :)

Bafta multa si la mai mare.

Sunt putine lucruri de calitate, asa ca ...nu ar fi rau sa continuati!!!
Menestrel a spus…
E frumos sa vezi ca exista oameni care se intorc la cantari :) E la fel de frumos sa stii ca ai in public oameni dragi.
Apropo de frant aripi, am citit o data ceva frumos, nu-mi amitesc unde si al cui e: "Imagineaza-ti o pasare care zboara cu o singura aripa. Cat crezi ca i-ar lua sa se izbeasca de pamant? "
Nici eu nu voi uita aceasta seara, a insemnat mult pentru noi.
Multumim, Corina, pentru povestea ta. :)
Andreea.
Cori a spus…
Placerea a fost de partea mea. Si cum a scris si Sebi, abia astept prima voastra melodie la radio. BAFTA MULTA si o sa vin la concerte ori de cate ori voi avea ocazia.
Tagore a spus…
Bravo, Lemn Dulce! Si eu mi-am oprit putin timpul din loc pe la Curtea de Arges, ca sa le ascult! Ca, vorba aia! "ce-i frumos si lui dumnezeu ii place!"
Iulia a spus…
Fetele sunt extra!
Mi-au facut niste seri de vara teribil de faine la My Club, in Curtea de Arges.
Ma bucur sa aud ca acum au un public si mai larg. Mult succes, Andreea, Cristina si Katy!
Corina a spus…
Ma bucur sa stiu ca mai exista oameni care aceeasi parare ca mine. Ar fi destul de important pentru ele sa mergem sa le sustinem si la cantarile din Bucuresti. Ma rog, cei care suntem aici si care stim de existenta lor.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?