Treceți la conținutul principal

Formatia Lemn Dulce

Simplu " LEMN DULCE "
Aseara am fost la primul meu concert de muzica folk. De ce am ajuns acolo? Pentru ca am cunoscut din intamplare 3 fete care cantau intr-un club din Curtea de Arges. Mi-am petrecut cateva seri de neuitat ascultandu-le si le-am promis intr-un final ca o sa fiu cel mai mare fan al lor, cand vor ajunge in Bucuresti. Am ramas destul de surprinsa cand m-a sunat Andreea ( si atat spun despre ea) si mi-a spus ca vor canta in deschirea unui concert caritabil.
Am promis ca ma duc si joia trecuta le-am regasit la fel de joviale, frumoase si nebune ca in noptile de vara petrecute in Arges. Au avut alocat un spatiu foarte mic, in care s-au incadrat cu 3-4 piese. Chiar nu a contat, pentru ca eu am savurat fiecare cuvant sau strofa cantata.Cand am plecat de la acel club a ramas stabilit, din nou, ca voi veni la urmatorul lor concert.Evident a sunat telefonul din nou si aseara am asistat la altfel de concert, un altfel de "Lemn Dulce". S-au integrat perfect in atmosfera si asta s-a vazut pe parcurs.
Aveau o sclipire in ochi si o gingasie a glasului aparte.
Nu sunt o cunoscatoare a genului folk, dar am admirat atmosfera de acolo si oamenii care cantau fiecare melodie a celor prezenti pe scena. Toata stima si respectul pentru Lemn Dulce, care cu perseverenta, nebunie si caracter a demonstrat ca daca faci ceva din pasiune se poate.

Oamenii, in general, sunt rai si nu stiu decat sa franga aripi, pentru ca ei oricum nu au cum sa zboare. Cu siguranta vom mai auzi de aceste fete si mi-am dat seama ca genul asta de muzica le vine turnat.
Personal ma voi duce , ori de cate ori , voi avea ocazie sa le vad. Aseara am luat autografe si de la ele si de la restul artistilor ( care apropo s-au simtit flatati ca le-am cerut autograf).
A fost o seara de marti perfecta pe care nu o voi uita niciodata.

By Cori

Comentarii

Sebi a spus…
Eu astept prima lor melodie, pe care sa o ascult la radio. :)

Bafta multa si la mai mare.

Sunt putine lucruri de calitate, asa ca ...nu ar fi rau sa continuati!!!
Menestrel a spus…
E frumos sa vezi ca exista oameni care se intorc la cantari :) E la fel de frumos sa stii ca ai in public oameni dragi.
Apropo de frant aripi, am citit o data ceva frumos, nu-mi amitesc unde si al cui e: "Imagineaza-ti o pasare care zboara cu o singura aripa. Cat crezi ca i-ar lua sa se izbeasca de pamant? "
Nici eu nu voi uita aceasta seara, a insemnat mult pentru noi.
Multumim, Corina, pentru povestea ta. :)
Andreea.
Cori a spus…
Placerea a fost de partea mea. Si cum a scris si Sebi, abia astept prima voastra melodie la radio. BAFTA MULTA si o sa vin la concerte ori de cate ori voi avea ocazia.
Tagore a spus…
Bravo, Lemn Dulce! Si eu mi-am oprit putin timpul din loc pe la Curtea de Arges, ca sa le ascult! Ca, vorba aia! "ce-i frumos si lui dumnezeu ii place!"
Iulia a spus…
Fetele sunt extra!
Mi-au facut niste seri de vara teribil de faine la My Club, in Curtea de Arges.
Ma bucur sa aud ca acum au un public si mai larg. Mult succes, Andreea, Cristina si Katy!
Corina a spus…
Ma bucur sa stiu ca mai exista oameni care aceeasi parare ca mine. Ar fi destul de important pentru ele sa mergem sa le sustinem si la cantarile din Bucuresti. Ma rog, cei care suntem aici si care stim de existenta lor.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…