Treceți la conținutul principal

Jos semaforul de la Lacul Morii - Ciurel - Crangasi

Dragii ..., nici nu stiu cum sa va numesc, politisti, coordonatori al traficului din Bucuresti.

Va atrag atentia si va rog. :))

Sunt un om care trece in fiecare zi la ore de varf pe Podul Grant - m-am saturat sa stau zilnic aproape o ora pe acest Pod. Trebuie facut ceva. Lasati mai mult verde la cele doua magnifice semafoare: de la Piata Crangasi si cel mai urat de mine cel de la Lacul Morii - Ciurel. De ce zic ca cel de la Lacul Morii trebuie daramat sau aruncat in aer, pentru ca dupa el in fiecare zi merg cu 70 la ora pana la Cora - deciiiiii acolo este o portiune libera pe care nu o folosim. DE CE, DE CE nu lasati mai mult pe verde acel semafor. Cel putin dupa acel semafor putem face la dreapta avem unde scapa... :)

Nenorocit pod, o mai fi altul in tara ca el? Daca as revolva problema Podul Grand as avea mai mult timp in fiecare zi - cam o ora si jumatate in plus.
Mentionez ca zilnic fac Baneasa - Militari. :((

Dar ma gandesc o face cineva vreo analiza a traficului din Bucuresti. :))

Comentarii

yahoo status a spus…
Buna ziua . Detin blogul www.timisoararomania.ro , are page rank 3 si 150 vizitatori unici pe zi .
As fi interesat sa facem schimb de linkuri . Eu va adaug blogul , in lista mea de parteneri pe timisoararomania.ro iar dumneavoastra adaugati
site-ul www.yahoostatus.ro cu titlul yahoo status(pentru a nu avea link direct , unul catre altul , e mai avantajos pentru amandoi)
Daca sunteti de acord va rog sa-mi dati un e-mail de confirmare : admin@yahoostatus.ro iar in cateva ore va adaug linkul la parteneri .
Multumesc si atept un raspuns ,

Tudor
www.yahoostatus.ro
www.timisoararomania.ro
Sebi a spus…
Off Topic: te-am adaugat dar am un buton Mail-me pe care as vrea sa se foloseasca mai mult. Dar una este sa vrei si alta este sa si reusesti cea ce vrei.
eduard a spus…
si eu mai trec pe pod si cateodata ma duc si spre drumul taberei si stiu prin ce treci zilnic...
lungimedeunda a spus…
Vai de capu meu! Chestia aia se întâmplă în Bucureşti? Chiar e pe bune poza?
wow=))
Sebi a spus…
Nu este pe bune, nu cred ca avem strazi cu 10 benzi pe sens. Dar aglomeratia este pe bune.
Anonim a spus…
granT nu D
Sebi a spus…
Multumesc, am modificat.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…