Treceți la conținutul principal

Madonna - pata de culoare de Miercuri seara

Concertul de aseara un show inedit. Totul plin de culoare. Domnisoara nu cred ca este intreaga la cap, cat s-a schimonosit si a dansat nu credeam ca o sa mai plece de acolo pe picioare. In concert proiectiile de pe scena au facut totul, fara acele clipuri video show-ul era mort.
Dupa parerea mea un show neterminat, parca mai era nevoie de geva, mai incapea ceva, mai mergea inca un pic.

De apreciat faptul ca si-a rupt cateva minute din concert sa ne arate insistenta noastra de a devenii idioti. Si, ca daca, am incerca macar un pic sa ne oprim si sa vedem ce este de facut ca societatea sa nu ne duca acolo unde vrea ea, sa nu ne mai lasam trasi de nas.Dar pe la jumatate concertului mi-a cazut fata, baga doamna M un clip pe fundal cu niste tiganusi care beau apa din copita vacii, si incepe sa zica: ca a auzit ea la stiri ca noi romanii suntem persecutati, dar o sa fie bine, ea ne intelege si sa speram intr-o lume mai buna. Adica, da, stiu ca sunteti tigani si uite am cantat si o maneluta asa ca pentru voi, eu sunt alaturi de voi, si caruta pe fundal isi vedea de drumul ei.
Eu ma uitam in jurul meu si neam de tigan, ba ori eu sunt prost ori ea. Oricum cum noi romanii suntem foarte orgoliosi s-a inceput sa se huiduie si a mai scurtat-o fata.

Dar se pare ca show-ul nu a fost prea reusit atata timp cat nu s-a cerut bis, pe la 12 fara un sfert GAME OVER si chiar a fost GAME OVERR. Da, au aprins lumina si hai acasss.

Un SHOW NETERMINAT!!!

Cam aroganta fatuca putin dezinteresata, parca ar fi venit la servici, se vede ca face asta de foarte mult timp si ca inca un concert ce mai conteaza.

Comentarii

i4ever a spus…
Un show stricat de mometul acela cu pledoaria ei in privinta persecutarii rromilor ( Si-au facut-o cu mana lor).
Cum spunea unul celebru ( i-am uitat numele) Madonna nu este o cantareata care danseaza , ci o dansatoare care canta.
Maus a spus…
Da. Si pe mine m-a lasat rece concertul Madonnei. Nu am fost niciodata fan, este mult prea trecuta pentru mine. Nu ca ar fi asta o problema, dar stilul adoptat de ea nu ma prinde. Am auzit ca la Sofia ar fi lesinat de doua ori!
Ah, si, ai fi interesat de un link exchange cu NimicInteresant? Daca da, astept datele tale acolo.
O zi buna in continuare! :D
LucicX a spus…
Din cate am inteles eu, tipa voia sa spuna ca rromi sunt persecutati in Romania, si nu ca romanii sunt tigani. acum... n-am fost la concert si nu stiu, oricum nu am fost niciodata fan. :|
Corina a spus…
Am fost de curiozitate acolo si am ramas dezamgita de "produsul de marketing" Madonna. Am comparat cu, concertul lui Kylie Minogue.Madonna e undeva la degetul ei mic.A venit femeia la serviciu.PUNCT.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…