Treceți la conținutul principal

Scrisul pe blog

Blogul este ca bautura:
Daca te-ai apucat de ea, trebuie sa continui

Comentarii

Anddrey a spus…
e ca o bautura din care nu te imbeti dar pe care o savurezi ;;)

:D

P.S.: ma treci si pe mine la blogroll ?
astept raspunsul pe blog/e-mail sau mess :)
Vania a spus…
Socotisem blogul precum fumatul, dar e bună şi apropierea de băutură...
zamfirpop a spus…
Deştept sfat! Chiar aşa: dacă ai pornit o treabă ca asta şi ai aţâţat oamenii, continuă! Succes!
Sebi a spus…
Pai, ce este nasol, ca scrii scrii, uneori ai idei bune care prind, dar sunt perioade cand nu mai ai timp, dezamagesti pe toata lumea, sau mai bine zis pe cei care iti urmareau blogul. Asta este nasol la un blog, daca te-ai apucat si daca vrei sa-ti creasca traficul, trebuie sa scrii original si mai zilnic asa, sau macar la doua zile. Si este destul de greu.
Inocentul a spus…
Bloggingul provoaca dependenta!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…