Iubitori de animale

"Ma bucur sa fiu inconjurat de oameni care iubesc animalele. "

Animale in ziua de astazi par sa fie singurele sincere, inca nu au invatat de la oameni sa fie false in atitudine. Asa sunt ele, au doar instincte, pe care le urmeaza.

Sa incercam sa le protejam asa cat putem. Eu am asistat in compilarie pe la tara la scene teribile: batai de cai cu coada de la topor, batai de caini - aplicate de catre oameni nervosi, oameni fara educatie. De ceva ani vad o mai buna promovare a respectului fata de animale, doar ca informarea si promovarea nu ajunge acolo unde trebuie prin sate si catune - unde animalele isi iau bataie pe cocosate. O sa fie greu sa schimbam ceva in acest sens dar hai sa incercam. Este greu: sunt mai multi idioti decat oameni la locul lor, cel putin asa pare, sau poate oamenii cu capatai stau in banca lor si nu ies in fata.

"Schimbati coada toporului cu o nuia" - campanie Liber pe Net

Va salut.

Comentarii

Corina a spus…
Avem multe de invatat de la ele. Eu in fiecare zi ma uit la niste pisicute care cresc intr-o gradinita la serviciu. Mi-e drag sa-i vad cum se joaca cu fiecare fir de iarba sau intre ei. Ma relaxez cand ii privesc si ma incarc de buna dispozitie. Din pacate exista multi oameni fara suflet care bat animalele si care de fapt nu iubesc nimic si pe nimeni. Nici macar pe ei. Niste frustrati.
Sebi a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sebi a spus…
Animalele trebuiesc atentionate cand gresesc dar nu prin metode iesite din normal. Ni se urca in cap exact ca niste copii needucati.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?