Treceți la conținutul principal

Iubitori de animale

"Ma bucur sa fiu inconjurat de oameni care iubesc animalele. "

Animale in ziua de astazi par sa fie singurele sincere, inca nu au invatat de la oameni sa fie false in atitudine. Asa sunt ele, au doar instincte, pe care le urmeaza.

Sa incercam sa le protejam asa cat putem. Eu am asistat in compilarie pe la tara la scene teribile: batai de cai cu coada de la topor, batai de caini - aplicate de catre oameni nervosi, oameni fara educatie. De ceva ani vad o mai buna promovare a respectului fata de animale, doar ca informarea si promovarea nu ajunge acolo unde trebuie prin sate si catune - unde animalele isi iau bataie pe cocosate. O sa fie greu sa schimbam ceva in acest sens dar hai sa incercam. Este greu: sunt mai multi idioti decat oameni la locul lor, cel putin asa pare, sau poate oamenii cu capatai stau in banca lor si nu ies in fata.

"Schimbati coada toporului cu o nuia" - campanie Liber pe Net

Va salut.

Comentarii

Corina a spus…
Avem multe de invatat de la ele. Eu in fiecare zi ma uit la niste pisicute care cresc intr-o gradinita la serviciu. Mi-e drag sa-i vad cum se joaca cu fiecare fir de iarba sau intre ei. Ma relaxez cand ii privesc si ma incarc de buna dispozitie. Din pacate exista multi oameni fara suflet care bat animalele si care de fapt nu iubesc nimic si pe nimeni. Nici macar pe ei. Niste frustrati.
Sebi a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sebi a spus…
Animalele trebuiesc atentionate cand gresesc dar nu prin metode iesite din normal. Ni se urca in cap exact ca niste copii needucati.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…