Treceți la conținutul principal

Iubitori de animale

"Ma bucur sa fiu inconjurat de oameni care iubesc animalele. "

Animale in ziua de astazi par sa fie singurele sincere, inca nu au invatat de la oameni sa fie false in atitudine. Asa sunt ele, au doar instincte, pe care le urmeaza.

Sa incercam sa le protejam asa cat putem. Eu am asistat in compilarie pe la tara la scene teribile: batai de cai cu coada de la topor, batai de caini - aplicate de catre oameni nervosi, oameni fara educatie. De ceva ani vad o mai buna promovare a respectului fata de animale, doar ca informarea si promovarea nu ajunge acolo unde trebuie prin sate si catune - unde animalele isi iau bataie pe cocosate. O sa fie greu sa schimbam ceva in acest sens dar hai sa incercam. Este greu: sunt mai multi idioti decat oameni la locul lor, cel putin asa pare, sau poate oamenii cu capatai stau in banca lor si nu ies in fata.

"Schimbati coada toporului cu o nuia" - campanie Liber pe Net

Va salut.

Comentarii

Corina a spus…
Avem multe de invatat de la ele. Eu in fiecare zi ma uit la niste pisicute care cresc intr-o gradinita la serviciu. Mi-e drag sa-i vad cum se joaca cu fiecare fir de iarba sau intre ei. Ma relaxez cand ii privesc si ma incarc de buna dispozitie. Din pacate exista multi oameni fara suflet care bat animalele si care de fapt nu iubesc nimic si pe nimeni. Nici macar pe ei. Niste frustrati.
Sebi a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sebi a spus…
Animalele trebuiesc atentionate cand gresesc dar nu prin metode iesite din normal. Ni se urca in cap exact ca niste copii needucati.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…