Treceți la conținutul principal

Revolutia din Moldova

Imi pare rau de tinerii de acolo, care inca trebuie sa suporte ipocrizia comunistilor. Cred ca vomita cand isi vad liderii atat de tampiti si de inchistati.
Manipularea este la ea acasa in Moldova.
Se pare ca istoria se repeta acolo unde este nevoie (mica lor revolutie este asemanatoare cu cea din 1989).

"Se aproprie caderea comunismului"

Comunistii nu mai pot sa tina informatia data catre populatie sub control in secolul internetului. Dupa cum sigur ati observat cei care au protestat erau tineri, cei care inca nu au fost injectati cu "comunism" si care au nevoie de libertate, care spera la o viata lipsita de constrangeri politice.

Acest prim pas inseamna ceva. Imi aduc aminte cand auzem stiri in 1989 cu revolutionarii romani, initial ii consideram niste infractori, huligani, e dar cand s-a spart basica cu puroi si am inteles toti despre ce este vorba, nu a mai stat nimic in fata frustrarilor acumulate. Acum nu cred ca o sa se intample mare lucru in Moldova, dar cu timpul o sa se ajunga si acolo la caderea comunismului. Sunt prea prostii ca sa mai conduca o generatie de tinerii mult prea inteligenti pentru ei.

Dar timpul o sa le rezolve pe toate.

Rabdare si tun.

Comentarii

Anonim a spus…
Comunismul in Moldova va muri, asta e clar. Imi pare rau si ma intriga oamenii care astazi regreta "vremea comunistilor" si isi aduc aminte cu nostalgie de perioada aia. Sincer nu-i inteleg. Era poate prea mica in 1989, dar mi-aduc aminte cand ma duceam si luam paine pe cartela. Astazi nu cred ca mai concepe cineva o asemenea grozavie. Si asta este un exemplu poate nesemnificativ, care la vremea respectiva m-a marcat.
Una peste alta BRAVO lor si sper sa si reuseasca sa obtina un drept la libertate in toate formele ei. Si sper sa nu fie nevoie de atata varsare de sange cum s-a intamplat la noi in '89.
Anonim a spus…
Oricum Romania nu vrea sa se uneasca cu Moldova si afirmatiile: ca de la noi a pornit totul, sunt nefondate.

Romanii care au manifestat in Romania au cu siguranta legaturi directe cu persoane din Moldova: prieteni, rude ... si aceste legaturi i-a scos in strada.
Anonim a spus…
Personal nici eu nu as vrea sa ne unim, pentru ca sunt convinsa ca nici ei nu vor sa se uneasca cu noi. Nu-mi este indiferenta situatia de acolo, pentru ca si noi am trecut prin asa ceva. Vorbeam cu seful meu astazi si dansul are sotia din Moldova. Era foarte suparat ca vor petrece sarbatorile Pascale separati. Si mi-a spus un lucru foarte interesant. Este convins ca aceasta revolutie va fi inabusita. Diferenta intre noi si ei este ca la noi capii opozitiei( Roman, Iliescu)au fost uniti. Acolo cei 3 lideri ai opozitiei au inceput sa bata in retragere. Este posibil sa aiba dreptate...
Liber pe net a spus…
Imi pare rau, ca acum ii iau la pumni pe tinerii care au avut curajul sa se opuna. Se pare ca le este foarte frica de comunisti ca altfel ieseau in strada si alte paturi sociale, nu numai studenti si elevi.
Anonim a spus…
Se pare ca influenta Rusiei se resimte puternic. ultimele stiri spun ca a fost arestat unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova, sub pretextul ca a finantat manifestantii. Chiar nu-mi inchipui cum...
Liber pe net a spus…
Ruscalaii nu se lasa cu una cu doua.
Corina a spus…
Da cred ca o sa iasa urat de tot
Anonim a spus…
Am citit acum un articol in care se spune ca de aseara in Moldova a fost restrictionat accesul la Messenger si Skype si singura retea de telefonie mobila care mai merge este Moldtelecom, companie cu 50% actiuni de stat.Din cate stiu acolo mergea si Orange. Chiar ca e nasol.
Toni a spus…
Sper ca si in Moldova sa pice comunismul, dar sper sa nu fie ca la noi, sa fie in continuare condusi de "stafiile" comunismului.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…