Treceți la conținutul principal

O picatura de frumos si simplitate


- Muzeul Satului -


Sper ca pozele de mai jos sa va placa si sa sustina afirmatia din titlu.

Pentru marirea pozei apasa pe ea.

Papusi facute in judetul Arges :)


Am ramas surprins de muzeul satului, chiar este un loc frumos si de mers intr-o zi cand nu este aglomerat. Comercianti nu te agaseaza si vand lucruri legate de zona in care expun. De remarcat este turta dulce de Bascov, pe care nu o aveai cum sa nu o cumperi. De remarcat faptul ca nu gasesti nimic chinezesc :)) sau fabricat in afara tarii, se gasesc lucruri Made in Romania de buna calitate: stergare de masa, covoare de lana, diverse obiecte de ceramica si lemn cioplit. Lumea care merge acolo este oarecum selectionata prin specificul locului.


Este un moment bun pentru a va aduce aminte de lucruri din casa bunicilor.


Cred ca fiecare dintre noi a ramas cu o imagine favorabila a acestui loc, fiind un loc curat si plin de verdeata.

Comentarii

Anonim a spus…
Mi-ar fi placut sa cumpar tot cosul cu papusi si sa le tin de decor in casa.
Liber pe net a spus…
Ce este frumos costa, si aveai nevoie de cateva milione ca sa le cumperi pe toate.
Corina a spus…
Daca as fi dispus de banii astia, cu siguranta le luam.Cred ca merita investit in ceva autentic romanesc.
Inscriptie a spus…
Stiam ca Muzeul Satului e un loc frumos si ca mai ales este centrul unde se organizeaza foarte multe evenimente interesante, de la concerte pana la expozitii si targuri de tot felul. Inca nu am ajuns, dar sper sa merg acolo cat de curant.
Liber pe net a spus…
Poate mergem, sa facem niste poze mai bune.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…