Treceți la conținutul principal

O picatura de frumos si simplitate


- Muzeul Satului -


Sper ca pozele de mai jos sa va placa si sa sustina afirmatia din titlu.

Pentru marirea pozei apasa pe ea.

Papusi facute in judetul Arges :)


Am ramas surprins de muzeul satului, chiar este un loc frumos si de mers intr-o zi cand nu este aglomerat. Comercianti nu te agaseaza si vand lucruri legate de zona in care expun. De remarcat este turta dulce de Bascov, pe care nu o aveai cum sa nu o cumperi. De remarcat faptul ca nu gasesti nimic chinezesc :)) sau fabricat in afara tarii, se gasesc lucruri Made in Romania de buna calitate: stergare de masa, covoare de lana, diverse obiecte de ceramica si lemn cioplit. Lumea care merge acolo este oarecum selectionata prin specificul locului.


Este un moment bun pentru a va aduce aminte de lucruri din casa bunicilor.


Cred ca fiecare dintre noi a ramas cu o imagine favorabila a acestui loc, fiind un loc curat si plin de verdeata.

Comentarii

Anonim a spus…
Mi-ar fi placut sa cumpar tot cosul cu papusi si sa le tin de decor in casa.
Liber pe net a spus…
Ce este frumos costa, si aveai nevoie de cateva milione ca sa le cumperi pe toate.
Corina a spus…
Daca as fi dispus de banii astia, cu siguranta le luam.Cred ca merita investit in ceva autentic romanesc.
Inscriptie a spus…
Stiam ca Muzeul Satului e un loc frumos si ca mai ales este centrul unde se organizeaza foarte multe evenimente interesante, de la concerte pana la expozitii si targuri de tot felul. Inca nu am ajuns, dar sper sa merg acolo cat de curant.
Liber pe net a spus…
Poate mergem, sa facem niste poze mai bune.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…