Treceți la conținutul principal

O minciuna: incalzirea globala !!!

Un documentar intitulat "The Great Global Warming Swindle" ("Marea escrocherie a incalzirii globale") a fost lansat de curand in Marea Britanie si face deja valva la nivel international, relateaza publicatia The Telegraph.

Este vorba despre un proiect in care se sustine ca fenomenul incalzirii globale este absolut natural si a inceput sa se manifeste cu mai mult timp in urma, iar efectele schimbarilor climatice (precum topirea ghetarilor si a calotei glaciare de la Polul Nord si Polul Sud) sunt la fel de normale cum sunt caderea frunzelor, toamna, din copaci.

Urmariti o parte din documentar:



Realizatorii sustin ca dezbaterea in privinta incalzirii globale a fost "deturnata" de o alianta puternica de politicieni, oameni de stiinta si militanti pentru protectia mediului, care au inabusit toate intrebarile legate de adevaratul impact asupra mediului al emisiilor de dioxid de carbon. Reactiile nu au intarziat insa sa apara. Cercetatorii care apar in controversatul documentar sustin ca au primit amenintari cu moartea si ca au fost exclusi din comunitatea stiintifica.
Timothy Ball, un fost profesor de climatologie de la Universitatea Winnipeg din Canada, afirma ca a primit prin e-mail cinci amenintari cu moartea de la difuzarea acestui documentar.

"Guvernele occidentale au bagat miliarde de dolari in cariere si institute, iar acum se simt amenintate", a declarat profesorul, citat de publicatia britanica. "Pot sa tolerez sa fiu numit sceptic, pentru ca toti oamenii de stiinta trebuie sa fie sceptici, insa apoi au inceput sa ne spuna negationisti, cu toate conotatiile Holocaustului. Aceasta e o obscenitate. A devenit foarte urat si personal", a adaugat el.

Totodata, Richard Lindzen– profesor la Massachusetts Institute of Technology, care a aparut si el in documentar – a afirmat ca "oamenii de stiinta care au alta parere legata de incalzirea globala s-au trezit ca au ramas fara fonduri, iar munca lor a fost ridiculizata".

Sa fie incalzirea globala, inca o minciuna majora si "globala" care sa ne tina sub control si sa incetineasca consumul de materii prime.

Chiar atat de idioti ne cred "luminatii lumii" ?

Nu stiu, o sa vedem noi.

Comentarii

Anonim a spus…
parerea mea este ca intr-un fel sau altul trebuie sa ne oprim din acest consum exagerat de resurse. Nu mai avem limita. Probabil ca incalzirea platenei este ceva normal si probabil este o alta gaselnita a luminatilor, dar daca nu putem fi altfel responsabilizati!!!
Anonim a spus…
Nu cred ca trebuie sa ne oprim, trebuie sa gasim alte surse de energie si sa ne dezvoltam.
Practic asta este tendinta actuala.
Este o manipulare in masa cu povestea cu "incalzirea globala", dar oricum trebuie sa schimbam combustibilul actual cu ceva mai putin poluant. Dupa parerea mea acest lucru se poate face destul de rapid dar atata timp cat mai este petrol in lume, se tine sub papuc folosirea combustibilului ECO. Asa ca traiasca americanii si arabetii cu petrolul lor.
Anonim a spus…
Tare faza, producatorii au stiu ca daca pui o problema contra uneia consacrate, o sa ai succes, e ca si cum un nimeni (din showbiz) ataca o vedeta adevarata, atunci si el devine vedeta. Nu stiu care e adevarul dar eu cred in ideile pe care le propun cei care militeaza pentru stoparea incalzirii globale.
Lazarina a spus…
Si eu cred in ideile pe care le propun cei care lupta impotriva incalzirii globale. E clar ca tot ce consumam afecteaza planeta si suntem o specie destul de periculoasa ( noi oamenii). Consumam totul in exces si nu avem limite. Probabil din cauza aceasta s-a produs si criza asta, de care toata lumea vorbeste. Mai trebuie sa ne intoarcem gandurile si actiunile noastra catre PAMANT.
Toni a spus…
Sincer sa fiu, oricum trebuie sa avem grija de mediul inconjurator, ca rau nu ne poate fi. Dar daca nu avem grija sunt sanse f. mari sa fim f. afectati.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!