Treceți la conținutul principal

Primele randuri...

Ma uit mai sus si vad acei omuleti care incearca sa care "internetul" in spate.
De fapt sa dezvolte lumea virtuala si a ideeilor. Ni s-au pus la dispozitie de catre Blogger o "facilitate" sa ne scriem gandurile pe net, asftel incat prietenii nostri sa ia parte, la, si sa guste ciorba mea de ganduri.

Metoda de download-at ganduri pe net. Eu cred ca a aparut din dorinta noastra de a avea o parere exprimata desprea ce se intampla in jurul nostru.
In acest moment cred ca pe blog putem sa facem remarci de genul " O-laba a castigat alegerile - :)) " fara sa ti se para ca esti cenzurat. Blogul ar putea sa devina mai tare ca presa scrisa, si un ziarist sa devina mai tare ca un ziar intreg - asta daca noi o sa intram pe blog sa citim si sa avem o parere.
Personal eu imi doresc sa citesc pe net si altceva decat clasicele tate de la pagina cinci - si sa citesc chilotii nu stiu-cui vedeta care se rupe in "..." de foame.

O sa incep sa scriu pe acest blog doar pentru a contracare ideea ca presa ne considera timpiti - ne "preseaza" cu stiri de actualitate si de larg interes.
* nu ma intereseaza ca unul a violat o vaca si nu o data ci chiar de doua ori* .

P.S. cel putin asa cred.

Comentarii

Sebi a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bobo a spus…
Ai mare dreptate vis a vis de treaba cu ''
presa care ne "preseaza" cu stiri de actualitate si de larg interes. Nu m-am gandit niciodata la perspectiva asta a blogurilor, aceea de a lega oameni, idei, concepte si a lupta pentru sau impotriva a ceva. Bine ai venit online.
Anonim a spus…
Permite-mi sa fiu criticul tau. De ce? Pentru ca critica ajuta. (Asa-i ca cafonia de mai devreme deranjeaza?).
O sa fiu scurt: ai dezacorduri logice si gramaticale si scrii cam ambiguu. Keep walking/working.
Sebi a spus…
Personal nu am avut in cap sa fiu coerent si sa scriu - compunerea - pe care o sa primesc nota la sfarsit de ora.
Dar ai dreptate critica constructiva chiar ajuta.
Lazarina a spus…
Am trimis ceva comentarii la micile povestioare scrise de tine, dar am uitat ceva important:
iti urez BAFTA multa la scris pe blog si mi-ar placea sa comentam cu totii fara sa ne ascundem sub masca de ANONIM.
E doar o sugestie.
Sebi a spus…
Hai lasa-ma,ati scris si voi asa, m-am tinut eu de capul vostru.3
:))

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…