Treceți la conținutul principal

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Comentarii

Unknown a spus…
am o intrebare am o consola sony ps3 la ul tv led samsung merge dar cum fac sa mearga la tv normal artic(din camera copilului adresa mea este stoica.sorinmihai@yahoo.com
Sebi a spus…
Daca folositi un televizor de generatie mai veche, nu o sa aveti HDMI, astfel trebuie sa resetati setarile de display, asa cum am indicat mai sus si apoi sa conectati televizorul prin cablul livrat alaturi de PS3. Este un cablu cu trei fire cu trei mufe de diferite culori. In cazul in care nu aveti cele de mufe pe culori pe televizor puteti sa cautati un adaptor Scart care include acele mufe. Pentru ca mai mult ca sigur aveti un mufa Scart pe televizor.
Anonim a spus…
Salut am si eu o problema joystickul sa stricat am cumparat unu nou dar nu am apucat sa il instalez driveru de pe controler pe consola petru ca. Cand am aprins consola imi zice ca a depistat un cablu HDMI si sa apas da sau nu dar nu pot petru ca nu mai am controleru vehi ce e de facut un reset fara sa intru in menu se poate va rog vreau un raspuns multumesc
Sebi a spus…
Din pacate nu imi vine nici o idee si nu stiu cum sa te ajut! Poti sa mai incerci cu un alt joystick de la un prieten, poate poti sa dai ok! Dar controllerul trebuie sa mearga din prima ca nu ai ce drivere sa instalezi!
Unknown a spus…
Am o consola ps3 120g si am dat sa o restartez din meniu,a inceput restartarea si la vreo 2minute sa oprit iar acu cand o deschid numai functioneaza .imi zice ceva de ca restore file corupted
Unknown a spus…
Bună ziua tot omi apare ca am 788 mb dar n-am nimic și nu-mi încape gta5 și am avut în nainte pe ps 2k17
Unknown a spus…
Salut! Am o problema cu PS 3 500 GB,de fiecare dată când intru pe un joc după scurt timp se blochează, cu toate că până acum nu mi-a făcut așa!

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!